CALL US
+31 (0)20 463 55 22
E-MAIL
info@jbk-bv.nl
WORKING HOURS
Maa. - Vrij. 7.00 - 17.00 uur

Eerland

[vc_row bg_type=”no_bg” css=”.vc_custom_1427459140003{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Eerland” main_heading_color=”#000000″ sub_heading_color=”#77787b” alignment=”left” spacer=”line_only” spacer_position=”middle” line_height=”3″ line_color=”#f15d2f” main_heading_font_family=”font_family:Lato|font_call:Lato|variant:900″ main_heading_font_size=”desktop:22px;” main_heading_margin=”margin-bottom:20px;” sub_heading_margin=”margin-top:15px;margin-bottom:30px;” line_width=”50″ main_heading_style=”font-weight:900;” sub_heading_font_family=”font_family:Lato|font_call:Lato|variant:regular” sub_heading_font_size=”desktop:16px;” sub_heading_line_height=”desktop:24px;” sub_heading_style=”font-weight:normal;font-style:normal;” margin_design_tab_text=””]Eerland Certification is de certificerende instelling op het gebied van asbest, slopen, recycling, milieu, veiligheid, sanering en bodemonderzoek die staat onder toezicht van de Raad voor Accreditatie.

De Eerland organisatie is begonnen als Bouw-en Sloopafval Consult. Deze werd opgericht op 28 december 1994 door de heer D.W. Eerland. Het adviesbureau Bouw-en Sloop Consult heeft al snel zijn activiteiten uitgebreid naar certificatie-en laboratorium activiteiten. Dit heeft in 1997 geleid tot het opsplitsen van de drie verschillende activiteiten in verschillende werkmaatschappijen : Eerland Laboratorium B.V., Eerland Certification B.V. en Eerland Bouwstoffen Management B.V.

In 2007 zijn de bedrijven overgenomen door Egon en Françoise Eerland.

De toegevoegde waarde van Eerland Certification bij het uitvoeren van de certificatie audits wordt gevonden in auditoren die een hoge mate van expertise combineren met praktijkgerichte audits. Auditoren worden ingezet in die branchesectoren waar ze in het (recente) verleden werkzaam zijn geweest en ruime ervaring in hebben opgedaan. Ze moeten het vakjargon van de klant spreken. Ze benaderen onze klanten op een positieve manier, stellen open vragen en onderhouden tijdens de audit een goede interactie met de klant. De norm is leidend, maar ook het bedrijf en de mensen staan centraal tijdens de audit.

Door gebruik te maken van projectauditoren kunnen we snel handelen als er een werk gemeld wordt. Zeker bij een toelating, uitbreiding of indien werkzaamheden niet vaak worden uitgevoerd, heeft uw melding bij ons de hoogste prioriteit.

Daarnaast bieden wij u een overzichtelijk digitaal certificatiedossier, waardoor een efficiënte afhandeling mogelijk is.[/ultimate_heading][ultimate_spacer height=”25″ height_on_tabs=”20″ height_on_tabs_portrait=”15″ height_on_mob_landscape=”15″ height_on_mob=”15″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

WordPress Theme built by Shufflehound. Aannemingsbedrijf JBK BV 2018